2009-12-23 17 views
講真係屯門食甜品宵夜既舖頭唔算係好多,本人覺得呢間波記真係算唔錯,野食既價錢都算合理,唔係太貴,可接受範圍,當然再平d就好啦,呢間野既甜品都算幾好味,芒金撈又真係幾唔錯,我覺得大家都應該可以一試~~講下食野之餘都要講下服務態度,我之前都有去過呢間野2,3次既,服務都算係咁,今晚同d 朋友去食宵夜,人都算幾多,個阿姐既服務都幾nice,起碼多人之餘都會理我地有無位坐,唔會扮睇我地唔到,哈哈,我覺得我地食野都算煩,左諗又諗,個阿姐每次都算幾有禮貌回應我地,我地幾個人都分開點野6,7次,個阿姐都無黑面對著我地,都算唔錯啦~~總括黎講,食野,價錢,服務都可以接受,有機會既話,大家都去試下~~希望可以再多d款式就好啦~~
希望可以再多d款式就好啦~~
2009-12-23