2017-05-10 776 views
今日工人生日,帶全家總動員去西九龍中心搵嘢食! 早一日已訂了枱,嚟到時侯覺得餐廳裝潢都幾有特色,即使餐桌椅每張都唔同,好有文青格調。先來一客酥皮麵包湯,拍得住大家樂的質素,呢句並非彈唔好食,我一向覺得大家樂的酥皮麵包湯係幾好飲,雖然有少少似金寶湯然後再加料,但係總之好飲就得,話之佢金寶定金佬!難得小朋友飲完再飲,讚不絕口話好好味! 而且只係食個main dish +$8就有設有兒童餐具,仲幾靚幾得意! 唔係宜家嗰D透明顏色膠碗然後來一個卡邦尼意粉,味道正常合格,特別讚係加上溫泉蛋mix埋意粉真係好夾一個夏威夷Pizza,味道跟Pizza乞一樣好! 另一個菠蘿豬扒蕃茄飯,豬扒好林,有菜有炒滑蛋,不過茄醬撈飯有少少蕃茄鯹最正係呢隻檸檬春雞伴薯條,春雞好滑冇雪味! 有些椒鹽吊出雞的味道。呢個係一個二套餐,包埋兩個湯同卡邦尼同兩杯飲品都係$259, 真係好抵!最後+$39可以配上這個比利時窩夫雪榚,窩夫熱騰騰加上冰凍雪糕,再淋上士多啤梨醬真係超好味! 整個晚餐每款賣相都美美的,味道雖不算超水準但係睇番價錢,絕對係OK之選!

設有兒童餐具,仲幾靚幾得意! 唔係宜家嗰D透明顏色膠碗

一個夏威夷Pizza,味道跟Pizza乞一樣好!

Other Info. : 服務態度超好! 仲要個個都係青年人,非常難得!
2017-05-05
$120 (Dinner)
Celebration
Birthday