2021-05-20
上勝日本料理 (億利工業中心) (荔枝角). 炎炎夏日真係只想食下啲涼浸浸嘅野,荔枝角近D2 Place,環境舒服坐位寬敞,店員服務仲好好,覺得性價比好高要推薦大家.🔹油甘魚刺身5片🔹.非常非常之抵食,厚切到爆嘅油甘魚刺身先$58份,三十幾度食刺身好幸福🥰🤣.🔹雞泡魚乾🔹.又係每次食燒物都會想叫,仲要呢個價錢好平,$48咁大塊而且燒得啱啱好,夠香夠甜🔹松葉蟹肉冷烏冬🔹.冷烏冬好貼心下面有冰底,咁就可以保持冰凍,松葉蟹肉好甜配上蟹籽,加上wasabi配醬汁,浸一浸一入口,好正!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)又涼快好易入口,而且個烏冬好彈牙.🔹牛油果軟殼蟹卷🥑🔹.賣相已經充滿心思,個牛油果砌好鋪面🥑而且卷物係有味飯,軟殼蟹脆卜卜,好吃!.🔹特盛海鮮鍋🔹.$128嘅海鮮鍋,入邊有北寄貝魷魚帶子金菇蟹棒等,仲有開邊大蝦,大蝦肉質夠實夠爽口又鮮甜—————————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 上勝日本料理 (億利工業中心) (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下1B號舖.
🔹油甘魚刺身5片🔹
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 上勝日本料理 (億利工業中心) (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下1B號舖