屯門呢gogomall 都開左一段時間,都未去試過,今次就去試下有咩食。上到一層一入去右手邊就見到呢間食意大利菜既小店。佢環境都幾乾淨,不過佢食野既位置得1至2張枱,我諗全要都係外賣為主。我今次就試左佢個大啖啖肉pizza L size ,呢個pizza都係百零蚊,正常價錢,睇落個樣都幾吸引,呢個pizza,基本上全都係肉類,有自家製既茄醬,沙樂美腸,煙肉,辣肉腸,意式肉腸,火腿,岩哂食肉獸,佢個皮9少薄皮,食落好脆口,我本身都幾鍾意食薄皮pizza ,佢呢個做得好脆口,夠哂薄,配合左唔同既肉類,好多種味道同口感,對食肉獸黎講係大滿足。另外就叫左個雞中翼配黑松露醬 ,8隻$65,雞翼都唔係細隻,煎到好香,肉汁都鎖住,味道好夠,配埋黑松露醬感覺比較新鮮,黑松露味都幾出,不過就會飽左d,呢到我諗加埋pizza ,可以2至3個人食,價錢都唔貴,黎開gogomall一定要試下 ,佢仲有芫荽意粉,因為太飽關係都係留翻下次再試。gogomall屯門dr.italian pizza & pasta

gogomall
屯門