2021-02-28 98 views
💛On Time Coffee & Kitchen·我哋嗰日咁岩之後要去堅尼地城做嘢 所以朝早就嚟咗呢個食個brunch先☀️佢呢度唔係行超fancy嘅路線 但係入面裝修都幾光猛 坐得幾舒服😌·牛油果雞胸肉竹炭三文治$48雖然呢一個個樣冇咁好睇 但係我自己就鍾意佢多啲啦😍佢個竹炭麵包係真係有少少味既 好似有少少蒜蓉味咁 而且烘過 所以香口啲 個牛油果都夠淋🥑之後雖然個雞胸肉係用左呢啲肉片 但係出乎意料地都幾夾😎😎·黑松露炒蛋牛角包配黑醋沙律菜$56呢個上枱好靚 而且佢個牛角包切落去超脆 不過佢個牛角包本身唔係好香咁 似港式既牛角包 可能配bagel會好食啲🤭佢個炒蛋我覺得唔錯嘅 黑松露味好重 都幾滑既 係邊邊位老少少😂·Iced Americano +$11我覺得係隻貓仔匙羹好得意 我男朋友話佢都OK嘅 不過佢落得太多冰 所以飲到最後有啲淡☕️🤣🤣·#rbyeat#rbycafe#rby💛#rby上環·📍上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
💛On Time Coffee & Kitchen

#rbycafe
#rby💛
#rby上環
📍上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
$50 (Breakfast)
牛油果雞胸肉竹炭三文治