以前都有幫襯過既新加坡麵包店,而家分店多左,水平一直以來都保持得好好,而且麵包款式新穎獨特又健康,價錢都好大眾化不是貴價麵包,幫襯既人好多我覺得必試係呢度既芝士撻同蔓越莓乳酪包,蔓越莓乳酪包真係超讚,今次都有買到,就算留作第二日早餐食都依然鬆軟好食芝士撻超香濃芝士味,好突出,呢度既水準好高,吾會太流太甜另外仲有葡撻,同係澳門食既都一樣咁好食,幾正宗又食到果種岩自己既味道店舖亦頗多袋裝不同口味迷你麵包仔,有朱古力,芝麻,奶黃同紫薯等等,我揀左紫薯,因為小朋友鐘意食,size都好岩小朋友拎住食,里面有紫薯餡,迷你麵包仔都好足料亦不遜色,以前試過朱古力口味,都係好好食,鐘意朱古力既試下呀另外仲有磨菇芝士包,包中帶有蒜蓉,我自己本身鐘意食蒜蓉,所以對味道好接納,而本身味道亦好香,建議叮熱食仲香仲正話明係新加坡麵包店,當然有本店獨有既榴槤菠蘿包,班蘭咖央包等等,早前食過亦吾差店員服務快手有禮,呢度既麵包買得過

芝士撻超香濃芝士味,好突出,呢度既水準好高,吾會太流太甜

芝士撻& 葡撻

蔓越莓乳酪包 & 磨菇芝士包

袋裝紫薯包

店員服務快手有禮,呢度既麵包買得過

2023-05-18
TakeAway
$25 (Breakfast)
芝士撻& 葡撻
蔓越莓乳酪包 & 磨菇芝士包