(Non-member)
2010-05-28 23 views
BLACK LIST!!!!!! 超難食!!!! 得個平字, 食到我返屋企仲想嘔添丫!!!我在前日見到facebook上apm的美食分享 (HIPOT)的肥牛特價而且好好味....所以尋晚就同朋友(共3個女仔)一齊去試, total食左$390, 價錢唔算貴, 但d食物的質素就真係超差劣!!!! 而且量小, 另外飲品方面亦只有提供汽水。羊肉: 超腥又臭 (唔新鮮)豆苗: 似香菜 (佢唔講, 我真係看唔出o個堆草係 "豆苗"law)魚皮餃: 應該改名叫 "皮厚餃", 佢的外皮厚到一個離譜的地步!!!特價的美國肥牛: 又多筋, 又冇咩牛肉味 ($9.9@)極品牛肉: 有小小肉味, 但並不好吃 ($48@)黑豚肉: 只係普通牛肉, 冇驚喜
BLACK LIST!!!!!!
超難食!!!! 得個平字, 食到我返屋企仲想嘔添丫!!!

羊肉: 超腥又臭 (唔新鮮)
特價的美國肥牛: 又多筋, 又冇咩牛肉味 ($9.9@)
極品牛肉: 有小小肉味, 但並不好吃 ($48@)
黑豚肉: 只係普通牛肉, 冇驚喜

2010-05-27
$130 (Dinner)
  • "駝鳥肉" 可接受