2023-03-31 1184 views
情人節 原本想食嗰間book唔到,見呢間仲有位就試吓,點知中晒伏坐低諗好食咩就落單,有個高級男職員(疑似經理)過咗嚟落單,我哋點其中一樣食物原來已經冇供應咗一段時間,而餐廳又冇轉Menu。問佢有冇相關菜式介紹,佢好唔耐煩咁揭左menu兩下,可能我哋諗得太耐啦(大約10秒到),佢就大聲叫 “Ruby,你過嚟幫我serve依台客”,之後就行咗去。(我哋黑人問號)肉醬千層麵$198賣相唔錯,但極少肉醬,蕃茄醬就多😓肉眼$468叫咗五成,切開似三成 咬都咬唔開😅味道偏鹹配蒜蓉芝士薯條,加埋杯生啤 七百幾埋單眼見好多waiter行嚟行去,但見唔到會幫手影相同加水!嘢食普通,服務更普通,性價比極低,下次可以去返Lawry’s😀

肉醬千層麵$198
賣相唔錯,但極少肉醬,蕃茄醬就多😓
肉眼$468
叫咗五成,切開似三成 咬都咬唔開😅味道偏鹹
配蒜蓉芝士薯條,加埋杯生啤 七百幾埋單

眼見好多waiter行嚟行去,但見唔到會幫手影相同加水!

肉醬千層麵
肉眼
2023-02-14
$380 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day