由於我在鄰近的大廈返工,所以開業以來都試咗不同款式....1.咖啡包:咁耐只係食過一次,自幾個月前已音訊全無.咖啡餡非常濃郁的咖啡味,狀creamy,包身軟熟,必食.2.紅荳&朱古力冬甩:細細粒,但咬口勁煙韌,可分二至三啖,兩款餡料都是滿滿的,yummy..yummy.3.芝士麥粒包:包身鋪滿黑芝麻粒,面頭芝士焗得金黃香口,試過買來第二朝做早餐,都仍好味(如加熱更好).4.合桃包(細&大size):又係早餐心頭好,用拑夾落好像較硬身,但經多次實驗,到第二朝包身仍然軟軟的,合桃又有咬口,不俗.5.咖喱野菜炸包:咖喱香口,野菜分量Ok,包身脆脆的尤其香口好味有嚼頭.6.早餐穀麥包:我吃的那種有half-portion買的(約$13),不是方包,是歐陸黑麥包那種,又係我的早餐best choice.7.黑莓批:店中的best buy,超好味的dessert,酥皮鬆化,果肉大粒,很滋味的.8.蕃薯包:呈扭鞭狀,面頭鋪上番薯粒,加些少黑芝麻,我諗趁熱食會好d...9.芝士捧:又係好日都唔見的"正"點,放係擺三文治的凍櫃內,睇落實的的,食落又係鬆化,細細一條,食完都蠻滿足的.
由於我在鄰近的大廈返工,所以開業以來都試咗不同款式....