2023-04-04
應該好多人都聽過 #立鮨 除左價錢相宜 師傅服務質素專業仲要店舖帶種日本風情既感覺 隔板上掛住餐牌 增添裝飾之餘更加強左我叫野食既意欲😛迷你三文魚籽型丼 $58😍三文魚籽每粒都晶瑩剔透非常飽滿 顏色呈鮮橙色咬落去會卜卜聲 同壽司飯一齊食 味道有甘香又有鮮味☺️左口魚 $27🐠脂肪度低但入口滑膩 左口魚香與油脂度濃郁🥰自選壽司🍣海膽新鮮配上滿滿既蟹肉絲 好正呀😚#hkrestaurant#foodporn #foodie #hkfoodblogger #photooftheday#hkdaily #hkiger #nomnomnom #like4like #foodlover#foodphotographer #lovefood #topcitybiteshk#wheretoeat #相機食先 #美食推薦 #香港美食 #香港好去處#尖沙咀美食 #扒房 #新餐廳 #新餐廳推介 #旺角 #mongkok #mongkokfood
迷你三文魚籽型丼 $58😍
三文魚籽每粒都晶瑩剔透非常飽滿 顏色呈鮮橙色