2019-06-04
呢排比較手緊,但又想打邊爐,所以就相約同朋友試試呢間出名價錢親民嘅任食火鍋同雞煲。餐飲有幾個雞煲火鍋餐選擇,價錢因應牛肉級數而唔同,最貴都係hkd278一個成人。因為朋友唔食蠔嘅關係,我地揀左任食安格斯餐。雞煲前我地點左必食嘅自家製蛋黃魚皮,蛋黃味超級濃厚,一食上癮。雞煲份量唔會過多,最怕雞煲食到太飽打唔到邊爐,食唔哂又浪費。雞嘅肉質鮮美,個人覺得好好味,小辣真係我食到的辣度,正呀!火鍋配料唔好預有好多好多選擇,此終價錢真係好平,但水準唔低,有得選擇嘅餸美味都唔錯。尤其是要試嘅係牛舌,薄薄一片,一啲都唔難咬,個人覺得比安格斯牛更好味!另外仲可以試冷門嘅蒜蓉腸同西班牙黑豚肉,都好好味。最後,值得一讚再讚嘅係員工服務,有禮、有笑容,今時今日唔係每問火鍋店都做到,希望佢地可以keep住超班嘅服務態度!
另外仲可以試冷門嘅蒜蓉腸同西班牙黑豚肉,都好好味。