2023-03-26 106 views
約左朋友食嘢,佢話帶我去荃灣食串燒😋呢間餐廳裝修新正,吾似一般串燒的裝修,卡位坐得好舒適,一睇個menu , 價錢仲超級親民😍👍🏻好多串燒都係$20幾一串!好抵食。我地坐下坐下,傾下計,total 叫左10串串燒,兩個小食🤣🤩豚肉京葱卷:呢個係今晚最愛🤤本身鐘意食京葱!燒完京葱好多汁,豚肉燒得脆脆地,一齊食有口感好fresh 燒三文魚𣄃,好多汁好juicy 😋另外叫了燒雞中翼,燒多春魚,香辣牛肋串,厚燒牛舌,招牌牛舌心,雞肉串, 雞肉丸,秋刀魚,全部叫了辣味,即叫即燒,熱辣辣,好香孜然粉味😋好惹味。小食叫左酒糟雞卷,淡淡酒糟味,雞肉咸咸地,送酒一流😆所以叫左杯apple cider 🍺 $38大大杯🤩清酒煮花甲:呢個都係今晚至愛!花甲粒粒都好飽滿鮮甜!大大粒,份量都好多最後當然要試下個麻辣燙,可以要淨送,岩晒我想食菜清下喉嚨,又吾想食crabs 😋一個菜都係$6,我叫左生菜,娃娃菜,鮮腐竹,金針菇,佢另外配埋花生,炸菜,肉碎,咸咸香香,叫左中辣但吾算太辣,呢個相當抵食😋朋友果然好介紹!

燒三文魚𣄃,好多汁好juicy 😋
2023-03-26
$210 (Dinner)