2021-07-17 114 views
Orange Elephant Thai Restaurant (北角).呢間係價錢比較親和嘅泰菜,每日都會有$1菜式做promote,基本上每一檯都會叫🤣. 🔹咖喱海鮮脆包盅🔹.我見到好多人推介呢個,咖喱偏淡左少少,但入面都有幾多海鮮,青口兩隻,龍脷柳魚塊等,最喜歡係個包外皮少脆入面鬆軟再索埋咖喱汁.🔹焗大蝦粉絲煲🔹.大蝦有兩大隻,兩隻開半,但肉質未算係超夾實,但粉絲幾入味,而且好大煲.🔹星期四$1菜式飛天通菜🔹.今日嘅特價菜係通菜真係好♪(´ε` )因為食泰國野都必叫通菜,加$1就有真係勁抵,而且通菜爽又入味飲品揀食泰國野嘅椰青!大個又清甜♪(´ε` )————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 Orange Elephant Thai Restaurant (北角)北角和富道21-53號和富中心地下G18B號舖

🔹咖喱海鮮脆包盅🔹

🔹焗大蝦粉絲煲🔹

🔹星期四$1菜式飛天通菜🔹
飲品揀食泰國野嘅椰青!大個又清甜♪(´ε` )
————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐