2020-11-23
生蠔癮起,一於同朋友去「蠔」一「蠔」佢😆不得不讚Season Oyster & Wine Bar依間蠔吧,環境唔錯,無論同👩❤️💋👨另一半或者👯♀️朋友一齊黎摸下酒杯底都適合🙌🏻除左🦪生蠔有質素,其他snacks同main course 亦一樣咁令人滿足😘-我地開左支🍾意大利白酒,然後以換購價$50就食到6️⃣隻中碼生蠔🦪🤩生蠔有返咁上下size而且質素一啲都唔差,性價比係超高⚠️另外單點左🔸南非生蠔🔸法國生蠔🔸想試多啲唔同層次嘅味道😋淨係生蠔依個部分,已經回頭率好高💯-🍾白酒煮馬尼拉蜆▫️作為熱食頭盤份量剛好,白酒汁味夠濃香蜆肉爽口👍🏻🦞芝士焗原隻龍蝦▫️龍蝦肉爽口彈牙😬,係食得出嘅新鮮,簡單配🧀芝士焗已經好好味~🥩美國特級安格斯肉眼▫️餐廳有唔同牛排可以揀💁🏻♀️,我地偏愛肉眼,鍾意佢有牛味之餘肉質夠淋,點左Medium-rare火喉控制剛好😎 同埋個🥔薯角好好味!🤩
生蠔有返咁上下size而且質素一啲都唔差,性價比係超高⚠️
另外單點左🔸南非生蠔🔸法國生蠔🔸想試多啲唔同層次嘅味道😋
淨係生蠔依個部分,已經回頭率好高💯