2019-08-14
收工8點零同女朋友肚仔餓,徒經新墟睇下有冇咩鋪頭好食.見佢鋪面裝修好似幾得,又未食過呢間野,就入去坐低試下我地總共叫左2個意粉,1個湯,1個煎餃,1杯野飲落完單大約2分鐘就拎左個$3X野菌湯,飲一淡,味精.一味得個鹹字,同女朋友飲左兩淡已經放棄,飲唔落跟住過多2分鐘再黎左個$39既豬肉椰菜煎餃(4隻),一咬落去,嘩,仲衰過百佳個啲,唔香,皮大,好大陣雪味之後過多3分鐘拎埋兩碟意粉,分別係$7X植物肉醬意粉同$8X野菌黑松露意粉個肉醬意粉得一大陣番茄醬味而野菌黑松露意粉就係完全無味,意粉好似無落鹽煮咁.上菜速度勁快,心諗一係煮定一係就番叮之後差唔多食晒野等左成十幾廿分鐘杯野飲唔見左人,就吹吹佢睇下係咪溜左單最後講埋杯飲野,好似叫無花果青檸梳打之類,廿幾三十蚊杯,勁細杯,冰勁大粒,最重要係,大佬阿完全無味服務員成6-7個,2個係收銀處吹水傾計,2-3個係出餐度面壁思過唔知做緊咩,剩低1-2個係度招呼有對情侶入黎係門口睇緊餐牌,我幾想叫佢地走人千其唔好入黎最後2個人食左290幾蚊真係無下次
我地總共叫左2個意粉,1個湯,1個煎餃,1杯野飲
個肉醬意粉得一大陣番茄醬味
而野菌黑松露意粉就係完全無味,意粉好似無落鹽煮咁.
上菜速度勁快,心諗一係煮定一係就番叮
有對情侶入黎係門口睇緊餐牌,我幾想叫佢地走人千其唔好入黎
最後2個人食左290幾蚊
真係無下次