Cafe又唔一定呃錢既, 今日黎呢間位於石門既Cafe我就覺得係間水準一流既Cafe喇~環境唔錯之餘食物質數都同樣高, 價錢方面仲夠貼地!!呢道樓底高好有空間感~~食物方面有多款小食, 主食, 甜品, 飲品之類.....晚餐又有套餐揀, $2xx 包飲品x2, 小食x1, 主食x1, 甜品x1, 好抵食呢!!Elder Flower Apple SodaElder Flower有種清新宜人的花香味, 配上蘋果既清甜味道更突上更fresh套餐: Chocolate (Cold)朱古力味道濃郁, 入口順滑套餐: 玫瑰蘋果紅茶熱茶充滿玫瑰既花香, 又有蘋果既果香, 味道好夾又可養生套餐小食: 芝士蘑菇雞翼 呢個小食要推介一下~ 事關廚師真係整得好出色, 令人食過返尋味雞翼外表顏色金黃, 拆左骨釀入芝士蘑菇~芝士蘑菇既配塔冇得頂丫, creamy既芝士同蘑菇既味道溶入一齊, 雞肉又嫩滑, 超好味丫!!炸魚薯條 $48 +$3紫菜粉炸魚好有驚喜!!! 炸得好乾身, 外皮超脆, 內裏既魚肉幼嫩, 完全係外脆內軟薯條熱辣辣又脆口, 加紫菜粉就更好味添啦!!黑松露炒雜菌 $52呢個炒雜菌既份量真係超超
環境唔錯之餘食物質數都同樣高, 價錢方面仲夠貼地!!

呢道樓底高好有空間感~~
食物方面有多款小食, 主食, 甜品, 飲品之類.....
Elder Flower Apple Soda
套餐: Chocolate (Cold)
朱古力味道濃郁, 入口順滑
套餐: 玫瑰蘋果紅茶
熱茶充滿玫瑰既花香, 又有蘋果既果香, 味道好夾又可養生
套餐小食: 芝士蘑菇雞翼

雞翼外表顏色金黃, 拆左骨釀入芝士蘑菇~
炸魚薯條 $48 +$3紫菜粉

薯條熱辣辣又脆口, 加紫菜粉就更好味添啦!!
黑松露炒雜菌 $52
呢個炒雜菌既份量真係超超超多!!! 多到2個人都食唔晒

黑松露真材實料, 味道濃郁~
鍾意食菌類既朋友一定唔可以錯過!!!

套餐主食: 蒜香奶油蝦意粉
有5粒巨型虎蝦, 蝦肉結實爽口彈牙

奶油意粉非常creamy又掛汁, 意粉軟硬度適中~~

套餐甜品: 鮮雜果厚鬆餅
厚鬆餅表面脆脆的, 內裏非常鬆軟, 有空氣感之餘又有實在感, 而且厚鬆蛋味濃郁, 做得好出色!!
另外加埋雪糕($10球)同cream一齊食就更完美!!
Type of Meal
Dinner