2015-05-20 5982 views
入到去, 個格局都幾四方, 舖位都好大去到攞野食, 啲牛肉既賣相唔錯, 燒完之後試味, 真係幾夠肥, 正!另一個值得推介既係多春魚, 大大條燒完幾香口其實仲有其他肉食去揀不過試過晒都唔算太吸引, 最後就喪食牛肉除左肉以外, 仲有魚肉+小量壽司提供魚生既質素同日本料理店既平分秋色, 但係壽司真係不可一不可再然後再試左一啲泡菜, 太酸唔夠辣, 要多加改善最後到飲品, 冇咩特別既選擇, 唔想要汽水既我只能揀菊花茶同豆漿個豆漿裡面好多一粒粒既野, 飲落覺得唔係好舒服, 而且味道偏甜菊花荼尚可, 淡淡地當清水甘飲都OK雖然仲有好多熟食, 但係食得太飽最後冇點試到感覺上好似好多野質素麻麻但係點樣既價錢, 就有點樣既貨, 不過對我黎講個肥牛係一個驚喜最後埋單都係~$150一個, 幾抵食既~
入到去, 個格局都幾四方, 舖位都好大
另一個值得推介既係多春魚, 大大條燒完幾香口
除左肉以外, 仲有魚肉+小量壽司提供
然後再試左一啲泡菜, 太酸唔夠辣, 要多加改善
菊花荼尚可, 淡淡地當清水甘飲都OK
雖然仲有好多熟食, 但係食得太飽最後冇點試到
感覺上好似好多野質素麻麻
最後埋單都係~$150一個, 幾抵食既~
2015-04-16
Type of Meal