2010-08-29 2 views
LUNCH已經打嚟CONFIRM BOOKING,因為慶祝生日,所以WAITER都再CONFIRM一次個名有冇串錯,服務很好,環境也很好,不過隔離枱坐了一班師奶比較嘈。我地選了$398 TABLE FOR TWO +$48 鵝肝。其實SET DINNER都有好多好選擇,由百幾至2百幾可以下次再試。:chopstick :巴馬火腿伴密瓜,都係我FAVOUR, 不過密瓜唔係好SWEET。 蕃茄意式焗雲吞,雖然外觀麻麻,不過意外驚喜,好好味 鵝肝配蘋果,這個煎得很好。同蘋果一齊食好好味 法式龍蝦湯,味道麻麻,湯裡又冇料。 烤鴨胸野菌PIZZA,一般沒有什麼特別。 特級安格斯肉眼扒, MEDIUM,大塊,都係一般貨色。不過伴菜幾好味。 甜品拼盆,味道很一般,不出色。來的時候冇寫HAPPY BDAY,我個心都沉一沉...有冇攪錯,明明講好咗係要寫,隔咗一陣我見個MANAGER攞住張BOOKING LIST睇又望住我張枱,跟住入咗廚房,幾分鐘後攞咗一件細CAKE寫上BAHP BDAY,好彩佢地識補獲,唔係一定BAD LIST。不過$500有找,以服務及食物質素還可以。如果慶祝生日我覺得遜色少少

蕃茄意式焗雲吞,雖然外觀麻麻,不過意外驚喜,好好味

鵝肝配蘋果,這個煎得很好。同蘋果一齊食好好味

法式龍蝦湯,味道麻麻,湯裡又冇料。

烤鴨胸野菌PIZZA,一般沒有什麼特別。

不過$500有找,以服務及食物質素還可以。如果慶祝生日我覺得遜色少少,平時DINNER都可以再去。
2010-08-25
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday