2010-02-16 15 views
情人節,睇雜誌去左e 間新開的鐵板燒,發現驚喜處處!!!* 頭盤 沙律同 海膽一板, 海膽十分新鮮, 最岩我e d 怕腥既人* 法國鵝肝好多汁, 同之前食開既完全吾同,連埋底的麵包一齊食無得頂* 日本帶子王 帶子王連埋煮好既汁,勁match!! 不知不覺就食左兩隻喇。* 黃金老虎大蝦 廚師即場係板上去殼,好似表演咁,勁大隻老虎蝦連埋蝦膏醬汁一齊食,濃郁蝦味同彈牙蝦肉不可不試 銀雪魚 可能食完味道較濃同超正的老虎蝦, 所以銀雪魚則比較一般* 鐵板神戶牛 果然係照牌菜,薄燒鐵板但馬神戶牛,入口即溶,絕對係必食之選* 但馬炒飯 勁多料(連牛肉,海鮮等配料)層次豐富之餘又飽肚,吾錯 甜品 芝麻雪糕總結: 一定會再去幫襯. 同埋要坐鐵板燒d 位, 吾係會睇吾到 廚師 表演同火燒牛牛
情人節,睇雜誌去左e 間新開的鐵板燒,發現驚喜處處!!!

甜品 芝麻雪糕

日本帶子王
鐵板神戶牛
但馬炒飯
黃金老虎大蝦
2010-02-14
$400 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
日本帶子王
鐵板神戶牛
但馬炒飯
黃金老虎大蝦
  • 法國鵝肝,黃金老虎大蝦,鐵板神戶牛