2021-05-19 1675 views
今日放工我哋三個人一齊去到呢間潮州鋪打冷,呢間潮州鋪嘅特色就係鋪面非常之靚傳統得來係非常之大啦,咁我哋先講啲食物質素,我哋叫左個滷水鵝片啦呢個拼盤,裏面有唔同嘅食物啦有鵝片呀鴨腳啊跟住仲有一啲滷水嘅香腸啊,豬耳,五花腩,都係非常之入味啊亦都好大碟,咁跟住叫咗個鮑魚雞煲,呢個鮑魚呢又係非常之大隻又好味我食完之後呢都係一試難忘嘅,下次嚟到呢都會肯定會再叫嘅今日豪餅亦都係新鮮煎出嚟非常之有口感又冇乜粉嘅全部都係豪呀同埋蛋嚟嘅,最後侍應好貼心咁送埋呢個綠豆糖水,都係非常之足料啦啲綠豆亦都係非常之滑溜,侍應叫我地加埋個酸酸甜甜嘅醬,更出色好味,所以呢個價錢非常之抵食嘅,如果喺呢個同區來講佢又係好傳統啦但係都保持好新穎嘅裝修格調,大滿足😋😋呢個鮑魚雞煲正正正呢個綠豆糖水第一次又真係好好味
呢個鮑魚雞煲正正正
呢個綠豆糖水第一次又真係好好味
2021-05-18
$330 (Dinner)
  • 家鄉煎蠔烙
  • 滷水拼盤(小)
  • 鮑魚雞煲