2022-09-17
話說中秋節要食飯~~我屋企一反傳統 唔想煩唔想煮咁多人飯😎所以我哋就決定叫到會 一齊食個飯🥳而我今次揀咗呢間到會,想去成日上網見到人哋推介話好好食嘅一間網店!!最正嘅係佢可以自選好多唔同款式嘅嘢食 配合每個人既味道同埋需要👍🏻有小食,主食,甜品,沙律….真係好多款式可以揀 而且佢嘅數量都唔少㗎😍⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗❤️🔥6-8人套餐 可選8款食物 $864❤️🔥✅店舖建議4成主食,6成小食 ✅主食約2磅 ✅小食跟備註數量✅包送貨,包餐具佢哋仲會包埋餐具,紙碟同埋大夾~~所以真係乜都唔使點準備就可以等食😆👅一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅)(⭐ 9/10)佢嘅主食份量都幾多,炒飯既飯粒粒粒分明👍🏻上面仲有好多蟹籽,幾乎每一啖都會食到🥳而且好少何係用一口牛嚟炒,味道不錯👍🏻👅北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(⭐8/10) 烏冬炒得唔算好乾身,面層配以超級多嘅木魚花,好日式嘅味道~而且佢比嘅帆立貝完全唔吝嗇 啖啖烏冬啖啖肉😎烏冬份量都幾多㗎👍🏻👅迷你海鮮釀蟹蓋(12隻)(⭐9/10) 每一個蟹蓋都好精美,一人兩個真係好正呢個蟹個樣入咗
❤️🔥6-8人套餐 可選8款食物 $864❤️🔥
✅店舖建議4成主食,6成小食
✅主食約2磅
✅小食跟備註數量
✅包送貨,包餐具
👅一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅)(⭐ 9/10)
👅北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(⭐8/10)
👅迷你海鮮釀蟹蓋(12隻)(⭐9/10)
每一個蟹蓋都好精美,一人兩個真係好正呢個蟹個樣入咗好多蔬菜,食落感覺幾特別,但好好食的!!覺得大家要試吓啊😆
👅森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽 (12卷)(⭐8/10)
呢一個魚卷每個卷都真材實料,好大舊㗎!仲要完全唔會覺得有腥味~~食落幾重香草味同埋好多飛魚籽,同埋因為佢每舊都好大份,食落都會幾飽肚😎
👅生炸蜜糖芥末雞搥(12件)(⭐9/10)
佢嘅生炸雞鎚超入味啊!芥末醬汁係分開俾既,啱哂鍾意唔同口味嘅朋友仔~~而家嘅芥末醬加埋左真係好好食,甜甜地既味道
👅萬噸銷量麻辣惹味小龍蝦(約2磅裝)(⭐8/10)
係好少地方到會有既麻辣小龍蝦😍屋企人即刻話要食~~覺得佢唔算好辣 但就好惹味!!佢既配料仲有青瓜同埋豆卜,吸哂啲
👅 泰式酸辣無骨鳳爪(約1.5磅) (⭐8/10)
酸辣味好充足,食熱盤食得咁多,食返個冷盤fresh下就最好不過😍除咗鳳爪好多之外,配料亦都滿滿的
👅 香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬(各13件)(⭐8/10)
呢個簡直係到會都會必備既小食🥳大家一嚟就搶着食佢~~咖喱角食落好重咖喱味 係好耐以前食過既咖喱角味道😍(而家出面食嗰啲多數唔好味🥹)仲要春卷同埋咖喱角各有13件,大家可以好放肆咁食炸野😎🤘🏻春卷都好足料,有啲紅蘿蔔絲係入面👍🏻