2020-09-26 62 views
筲箕灣日式燒肉店Gekiyasu Yakiniku 「激安燒肉工房 」見到每枱都有,我當然唔執輸,order 番set試吓先😆《九宮格燒牛盛合》~九款牛肉一合試齊👍🏻 A4宮崎和牛牛頸脊、穀飼牛霜降、安格斯牛仔骨、厚切牛舌、安格斯牛三角、草飼牛牛肋肉、黑毛牛小牛排、一ロ牛梅花(自信紫蘇漬)、美國頂級Prime牛小排。每款肉質都好嫩好滑又多汁,醃得都算好入味。牛舌味道濃厚又爽口,最愛帶骨肉❤️安格斯牛仔骨牛味濃肉質滑😋A4宮崎和牛牛頸脊、穀飼牛霜降、牛頸脊,雪花均勻🥰又軟淋。厚肉脆片燒活鱔串、爽口雞腎串、脆卜卜椒鹽雞軟骨串都好好味。仲有口質爽口嘅西班牙黑毛豬腩肉😋整餐食到嘅肉質都好唔錯,呢度勁旺,閒日都坐滿人,生啤價錢仲好平,$28/杯呢個價錢可以放懷多飲兩杯🍺🍻✌🏻
見到每枱都有,我當然唔執輸,order 番set試吓先😆
每款肉質都好嫩好滑又多汁,醃得都算好入味。
A4宮崎和牛牛頸脊、穀飼牛霜降、牛頸脊,雪花均勻🥰又軟淋。
厚肉脆片燒活鱔串、爽口雞腎串、脆卜卜椒鹽雞軟骨串都好好味。
仲有口質爽口嘅西班牙黑毛豬腩肉😋