2019-06-18 100 views
同朋友放工過後去旺角行完街,行行下 就去到太子附近,大家都想搵間日本餐廳食嘢, 行過見到呢間我兩都想試一試我地都好肚餓下,每人各點了一客飯再加個小食。海膽三文魚丼飯 $88:見到大大堆蟹籽, 我習慣係撈勻啲飯一齊食再加少少豉油,無得頂!每啖飯充滿 卜卜聲嘅蟹籽😜 三文魚 好多片 感覺食極都唔完! 鮮甜海膽令我回味無窮鰻魚定食 $88暖笠笠嘅鰻魚飯, 未放落口已被飯香昏暈加上魚質鬆軟, 一放入口極速被吞噬雜錦刺身(5款) $122我哋冇概念食咩刺身好,叫了老闆幫我哋決定! 去小店食有個好處就係可以同老闆溝通食最新鮮時令嘅食物。 我同朋友都係刺身怪, 無魚不歡!! 果然老細冇令我失望每款刺身都好新鮮鹽燒油甘魚鮫 $68呢個小食係老闆介紹,又係冇介紹錯,魚鮫嘅肉與油脂分配平均,入口即溶!我倆極速秒殺,唔知以為我哋係咁大食😂下次旺角行完街,我地決定再嚟食
我地都好肚餓下,每人各點了一客飯再加個小食。

海膽三文魚丼飯 $88:
海膽三文魚丼飯
鰻魚定食 $88
鰻魚定食
雜錦刺身(5款) $122
雜錦刺身(5款)
鹽燒油甘魚鮫 $68
鹽燒油甘魚鮫
下次旺角行完街,我地決定再嚟食
2019-06-12
$100 (Dinner)
海膽三文魚丼飯
鰻魚定食
雜錦刺身(5款)
鹽燒油甘魚鮫