2019-01-10 49 views
今日同個元朗friend食完晏行左陣街,到4點半又帶我去食甜品😂😂😂 (我地早左少少到睇住佢開閘🙈🙈) 依度店面好大,多幾個人黎都唔怕冇位😝😝😝因為我好鍾意食椰皇,所以見到相就即刻叫咗個木瓜爺爺,我朋友就叫咗一杯雪糕紅豆冰🍦🍦🍦木瓜爺爺黎到真係嚇一跳😲😲😲 $60OMG 個雪糕好大個!!!! 同相一樣架,絕無圖文不符🤣🤣🤣 雪糕係用3.6牛乳整嘅,好香牛奶味🥛🥛🥛 中間嗰層放滿左好甜既木瓜😍😍😍而最底層就係用椰皇汁嚟整嘅啫喱,超香椰味!!!! 雪榚紅豆冰 $44雪榚紅豆冰同樣都係用咗3.6牛乳雪糕 (我地2個嗌埋一樣費事爭食😂😂)配埋紅豆黎食好match👍👍 而且紅豆份量超~~~~~多,成杯有一半都係紅豆!!!!! 岩哂紅豆控既人🤣🤣🤣Menu除左甜品外仲有其他小食,腸粉,咖喱魚蛋等等,下次有機會試埋先!

木瓜爺爺黎到真係嚇一跳😲😲😲 $60

雪榚紅豆冰 $44

2019-01-09
$50 (Tea)