2023-10-01 81 views
幫襯咗好多年的新南苑,最近搬咗去尖沙咀,位置非常方便,鄰近地鐵站,行幾分鐘就到達。呢度提供全部任食套餐,時間仲長達180分鐘可以慢慢食,而且仲有不同時段的優惠。如果一大班人我建議選擇獨立房間,有六位至12位房都有,個別房間仲有洗手間,卡拉OK,仲有得打通,享用房間只要在餐牌上套餐每位加多$20,真抵。我今晚揀選了大滿貫餐,任點任食 $798海鮮類海鮮有鮑魚,波士頓龍蝦🦞,生蠔, 大蝦,大蜆等等,食材非常新鮮,鮮味無窮。A4 黑毛和牛, 本地手切牛頸脊,澳洲草飼封門柳,安格斯牛小排等等。A4和牛,肉質鮮嫩,雪花平均,食多幾碟都回本😂時令海鮮刺身拼盤牡丹蝦,鮑魚,帶子等刺身,相當鮮甜。喺呢度梗係要食出名雞煲,辣度可以自己選擇,雞肉鮮嫩,醬汁洋蔥非常惹味。飲品有幾個大雪櫃,樽裝汽水,冰茶,款式都有十多款,仲有餐牌上數十種款式食物任點任食。我覺得食優質打邊爐,這間是首選。呢度仲開到凌晨兩點,好適合睇波人士。

我今晚揀選了大滿貫餐,任點任食 $798

海鮮類

A4和牛,肉質鮮嫩,雪花平均,食多幾碟都回本😂

時令海鮮刺身拼盤
牡丹蝦,鮑魚,帶子等刺身,相當鮮甜。

呢度仲開到凌晨兩點,好適合睇波人士。
$800 (Dinner)
  • 招牌麻辣雞煲
  • 蝦多士