2019-03-31 40 views
今日去開朗豪坊買鞋,見又唔算好餓,就去食個tea 先。門口經開Icreamia, 之前食個佢個雪糕,覺得唔錯。今次見佢個tea set 都有幾款,不過俾佢個期間限定吸引左!係我至愛既士多啤梨!就即刻跟店員要左個tea set! 門口都多人,好彩我一個人就即刻搵到個位。隔左五分鐘左右,店員就送上個set! 有一件士多啤梨蛋糕,個蛋糕好香士多啤梨味,一啲都唔假,中間夾住cream 同果肉,口感豐富!個雪糕都好有奶味,配合新鮮士多啤梨果肉,好清新!不過唯一缺點係好快溶,真係要好快食,我格離個枱影相影左十分鐘,就已經溶哂。野飲都好多選擇,我要左matcha latte! 好飲丫!以一個人既份量岩岩好。