2016-04-14 9068 views
好耐之前當Joe Banana提供緊午市自助餐既時候,我係佢常客,但之後質素變差左,就已經無再食。近期,Joe Banana裝左修同改左menu之後,就決定同朋友黎食個lunch,比多次機會佢。依家lunch改左做lunch set,有沙律或湯,有個main dish,同埋甜品同餐飲。甘樣都係98蚊同埋無加一。我同朋友叫左牛肉意大利飯同牛肉薯菜。 個飯好似有好多豆,個人唔好豆,而又無咩牛肉,覺得一般。朋友就覺得幾好。牛係煮得幾熟,但都算嫩既,唔乾,算有牛味。個配菜就係水煮既,個汁唔太重味,比較清淡。 朋友揀左餐湯,佢話好重豆味。 我就揀左沙律,無咩汁,菜好新鮮,都有幾多塊雞肉。最後有一塊細細件既香蕉蛋糕,蛋糕入面有少少香蕉肉,重香蕉味,好食。呢到個門口好大連住條街,餐廳係門口都有擺台,即係如果坐門口的話,會有人係你身邊行過,唔想的話,就要求坐入d。

我同朋友叫左牛肉意大利飯同牛肉薯菜。
牛肉意大利飯
牛肉薯菜

朋友揀左餐湯,佢話好重豆味。
雞肉沙律
我就揀左沙律,無咩汁,菜好新鮮,都有幾多塊雞肉。

$98 (Lunch)
牛肉薯菜