2018-12-17
入元朗,就去咗Yoho搵食食個午餐。餐廳位置都幾偏僻,星期六午飯時間都冇咩人,以為會伏,不過都有驚喜入到去嗌咗個Set Lunch,首先係前菜沙律同埋餐湯。個沙律汁非常好食,一啖接一啖好快就食完。(8.5/10分)餐湯係南瓜湯,以咁好環境、咁靚擺盤嘅餐廳而言,碗邊掛住湯汁真係有啲失禮,影響影相。南瓜湯唔太啱我口味,所以飲左幾啖就冇飲了。(5.5/10分)同朋友嗌咗和牛漢堡同意大利麵一齊share。芝士半融,和牛多汁,成個包一啲都唔dry,非常好食,而且份量十足,食完半個burger就已經有八成飽。個薯條更係粗切即叫即炸,熱辣辣外脆內軟,非常好食。(8.8/10分)朋友叫的蕃茄意粉亦相當唔錯,味道恰到好處,小酸小辣,絕對不俗。(8/10分)整體而言,餐廳環境裝修有格調,服務質素良好,食物高質,有機會會再去!