2011-05-02
行K11想飲杯咖啡享受一下一個悠閒嘅weekend,本想去至愛嘅illy,不過同行友人話前面有間agnis b café,一向都知呢個品牌都幾有性格幾有taste,攪到我都有D心郁郁!好,反正我都未試過,一於試下啦!入到去已冇晒sofa位,等左一陣終於都有張小圓檯,雖然係"路口位",不過見等緊位嘅人除左我地之外仲有一眾遊客,算吧,路口位就路口位啦!坐低之後就去counter落order! 我同友人都揀左caramel latte,原來佢都係用illy咖啡沖調,而且香滑度都拍得住illy,嗯,唔錯唔錯!除左杯咖啡好飲,呢度嘅環境都好正好relax,秉承到品牌嘅優雅elegant作風!下次會再黎!