2022-11-16
Cafe Pince Royal 😋😋😋優雅chill咖啡店旺角🌹墟出名買花、被我發現一間淺色木系門面裝飾、給人一種優雅恬靜感覺、踏入店內、裝飾擺設、牆上掛畫、都經過店主細心挑選、加上半靠背單人梳化椅、嘆番杯咖啡、賞心樂事!😊甜品咖啡係我致❤️必食😘😘日本抹茶紅豆窩夫$108⋯⋯窩夫份量冇得輸、有四格片、烤烘得外脆內軟、香口又不油膩、配埋香濃抹茶雪糕、少甜奶油、未食都聞到陣陣窩夫香味、正😄、yummy yummy 👍🏻焦糖香蕉朱古力窩夫$108⋯⋯軟綿綿香蕉、切半略煎沾點糖、火🔥燒、令蕉面產生一片薄薄、甜味、焦香效果、放在窩夫上、霸道有氣勢、配埋朱古力雪糕、yummy yummy 👍🏻澳洲和牛薯仔沙律$128⋯⋯澳洲和牛五成熟、切厚粒、略見少粉紅、肉質鮮嫩、濃濃牛味、好juicy、薯仔切粒略煎、沙律菜加黑醋、澳美風格、簡單就是原味道!抹茶咖啡$48⋯⋯好靚拉花、海馬舖上嫩綠咖啡上、正享受人生一樣、浮在水面上💕抹茶健康飲品、配搭咖啡、雙重享受😎#chill#優雅#打卡#甜品#咖啡#Cafe Prince Royal 太子花園街232-242號禮賢大廈地下F鋪港鐵太子站A出口、步行嘅3分鐘
😋😋😋
優雅chill咖啡店