. ⭐️元朗人氣餃子店 皇牌豬扒同南瓜餃子 大推!!🐷皇牌套餐A💓酸辣豬扒米線/手工麵$46 + $3任可小食 (可加3隻自選餃子或其他小食)識叫一定係呢個餐🔥 $50有找可以有齊豬扒、餃子、麵食、野飲🫶🏻出面食米線都唔止啦😂🥬秘製酸菜好開胃、主要係酸辣湯既味道來源😃豬扒可叫另上避免浸淋哂、不過小淋咁食都OK! 有小小酥炸feel 😍豬扒幾厚身又唔靭👍🏻🎃我多數南瓜餃子🥟 唔係四圍有同暫時覺得佢呢間最好食🥰次選係沙葛餃 好爽口🥹餃子係新鮮既🍀都算大隻、不過餃子皮有啲鬆散唔係實的的果隻😵🍜米線有啲淋同易斷😵‍💫上海麵比較好😊🥛飲品可揀凍豆漿或菊花蜜🤗好消暑!呢間好多人排隊架🌝帶定風扇仔啦!🌿——————————————-梁記餃子麵坊📍 元朗安寧路93-109號富祥樓地下1號舖📆星期一至日:11:00~22:30 (逢星期三休息)#hkfoodstep #hkfoodstep元朗 #yummy #hkfood #hkfoodie #hkcouple #元朗美食 #餃子控 #香港餃子 #hkfoodstep餃子
. ⭐️元朗人氣餃子店 皇牌豬扒同南瓜餃子 大推!!

🥬秘製酸菜好開胃、主要係酸辣湯既味道來源😃

🍜米線有啲淋同易斷😵‍💫上海麵比較好😊

🥛飲品可揀凍豆漿或菊花蜜🤗好消暑!

呢間好多人排隊架🌝帶定風扇仔啦!🌿

——————————————-

梁記餃子麵坊
📍 元朗安寧路93-109號富祥樓地下1號舖
📆星期一至日:11:00~22:30 (逢星期三休息)

• 豬扒米線
  • 豆漿