2022-07-08 21 views
呢間以兔兔為主題田園風「Café 52」環境舒適,感覺好休閒,有室內外座位,也可以帶埋心愛嘅竉物嚟一齊chill吓,價錢仲好相宜,抵食之選🫰🏻位置亦非常方便就在屯馬線朗屏站,行2分鐘就到了~🫖下午chill一chill set🐰Egg Benedict $65 + 任選飲品一杯一下切開班尼迪蛋,蛋漿隨之流入火腿和麵包中,味道濃郁而帶點蛋香味。🐰肉眼扒配車打芝士,忌廉芝士,配竹炭漢堡包及薯條 $95竹炭麵包鬆軟好食,肉眼扒夠Juicy唔會鞋口,味道甘香,口感軟腍,中間夾住兩種芝士,雙重滋味😋薯條炸得夠脆口~🐰芝士肉醬焗薯 $45剛出來焗薯十分香噴噴,芝士肉醬的味道十分濃郁,口感亦非常香滑,薯仔控大愛❤️🐰小食拼盤 $90勁推介點呢個,好豐富有薯絲蝦、網紙春卷、薯角、香茅魚餅、芝士年糕、忌廉蟹肉薯餅。全部都好得,脆卜卜好香口,最驚喜是芝士年糕,外脆內軟,仲係流心🫶🏻🐰韓汁雜海鮮意粉配煙三文魚 $75可以揀意粉、長通粉、闊條麵,我就揀咗闊條麵。好足料有魷魚、鮮蝦、蜆肉、蟹柳及煙三文魚,鮮味十足,配甜辣韓式醬汁頗惹味,唔算好辣~

🫖下午chill一chill set
🐰Egg Benedict $65 + 任選飲品一杯