2019-12-04 1119 views
上年已經黎過一次食夜晚,覺得d 食物都唔錯,但因為個位要特別兜過黎,所以無再食甘岩星期日經過就試埋佢lunch我地兩個人一人一個lunch setmenu 同侍應放低都無講係咩湯,飲落似甘筍南瓜之類,食得出係打成蓉既質地,唔錯餐包亦都烘得夠脆口而且好厚身,好岩點湯食先上漢堡包,個包好高身,但個牛肉size 就。。。細過片芝士一截甘牛肉味都濃,男友唔食洋蔥,事前已經問左侍應有無洋蔥,佢話無,我地先叫。可惜舊肉有加到洋蔥一齊blend,,,最後成舊肉都係我食。。雞翼有三件,但隻味一d 都唔水牛城.水牛城應該會濃到少少刺鼻,同埋辣依個味道完全唔係個回事,但都係好味既,只係同想像中有落差意粉煮得岩岩好,配料都幾足價錢依個質素算性價比高,但係味道就唔夠正宗

甘岩星期日經過就試埋佢lunch

餐湯同包

我地兩個人一人一個lunch set

餐包亦都烘得夠脆口而且好厚身,好岩點湯食

牛肉漢堡包配薯角

水牛城雞翼意粉

雞翼有三件,但隻味一d 都唔水牛城
.水牛城應該會濃到少少刺鼻,同埋辣

依個味道完全唔係個回事,但都係好味既,只係同想像中有落差

意粉煮得岩岩好,配料都幾足

價錢依個質素算性價比高,但係味道就唔夠正宗
2019-11-30
$70 (Lunch)
餐湯同包
牛肉漢堡包配薯角