2023-03-17 634 views
朋友話想試下去next station 食野,其實搵路都唔係難又唔係易,輕鐵站直行其實十分鐘左右,如果朗屏站行過去都好近,只係位置唔係大街,所以容易令人錯過行過咗。入到元朗國,餐牌菜式名改得好得意,有葉繼歡雞翼,雞中有翼 翼中有雞之脫單雞翼😂當花姐遇上193之明太子意粉😂😂未食已經覺得好搞笑。我地揀咗兩款意粉,一個小食,同三杯飲品。飲品都係三個唔同口味嘅soda,佢特別在飲管到加個卡片,睇到好滾動。我果杯寫住嘅係#致一直還在堅持的人😭懶係正宗卡邦尼意粉好食,麻麻地好食國王蒜香帶子意粉都好食,一d都唔麻麻地😂d醬汁同意粉都煮得啱啱好,帶子都唔係老。一出門口已經同朋友講,下次要再嚟試埋其他意粉。😂

我地揀咗兩款意粉,一個小食,同三杯飲品。
我果杯寫住嘅係#致一直還在堅持的人😭

一出門口已經同朋友講,下次要再嚟試埋其他意粉。😂
2023-03-17
Type of Meal