2023-11-15 71 views
放工去元朗玩,經過聞到好香嘅味道,就被吸引左入去。😲$398有個套餐,兩個人食的話份量都有少少多。涼菜三選一,有拍蒜青瓜、涼拌皮蛋同埋爽辣魚皮。今次揀左爽辣魚皮,的而且確好爽脆仲無腥味。麻香麻香咁,作為開胃菜的確唔錯。仲可以係成二十款小菜入面揀兩款!最後決定左要咕嚕肉同埋啫啫通菜。咕嚕肉酸酸甜甜又香脆,比例啱啱好。啫啫通菜好有鑊氣,之後再用鐵板上保持熱度。仲有大大粒嘅蝦乾同肉碎,一啲都唔單調。最後仲有個雞煲,可以自行選擇辣度。雖然係半隻雞嘅份量,但感覺唔算少。雞件塊塊都沾滿醬料,惹味。原來有獨立房,仲可以唱K,下次召集埋朋友仔再嚟過。🤫〰️〰️📍 老友棧川粵小館 (元朗)元朗鳳琴街22號金龍樓2座地下16號舖

放工去元朗玩,經過聞到好香嘅味道,就被吸引左入去。😲

〰️〰️📍 老友棧川粵小館 (元朗)
元朗鳳琴街22號金龍樓2座地下16號舖