2025-01-05
#葡式風情藍白磚cafe元朗富達廣場後面有間裝修充斥着葡萄牙渡假風特色coffee shop ,佢嘅招牌牛角酥雪糕窩夫我一直想食好耐😍一於趁住放聖誕假,集齊我嘅甜品美食地圖,盡情chill一下All day breakfast 🍳 Brava Brunchin 🍄🟫大啡菇| 焗豆|煙三文魚|香草薯粒|炒蛋 | 牛油果|番茄|貝果🥯煙三文魚肉質細緻,柔滑鮮甜,配上其他新鮮蔬果,非常滿足All day breakfast 🍳 -Brava Bacon🍳炒蛋|大啡菇|香草薯粒香草腸|煙肉|焗豆|蕃茄|意大利軟包🥯香草腸好好味呀,黑松露炒蛋美美滑身,炒恰到好處✨ Caramel Cheese 挪威鹹香焦糖芝士牛角雪糕窩夫🧇🧀係店舖嘅王牌產品,超多超多鹹香即場跑出來嘅芝士灑在雪糕上,溶化中的雪糕配上熱呼呼的牛角窩夫,鹹香芝士提升味道,超難忘的口感及享受🥰下次再來必定要點☕️挪威焦糖芝士咖啡Caramel Cheese既頭號粉絲,忌廉上灑滿香氣四溢嘅芝士,再混入咖啡,超大嘅滿足😍又是店中必點飲品🍹Java Peach燕麥奶咖啡柔滑細緻嘅燕麥奶沖出來嘅咖啡特別香醇同令人印象深刻開心果巴斯克蛋糕好快賣
☕️挪威焦糖芝士咖啡
🍹Java Peach燕麥奶咖啡
柔滑細緻嘅燕麥奶沖出來嘅咖啡特別香醇同令人印象深刻
開心果巴斯克蛋糕好快賣哂,我地下次要早d過嚟食先得😋😋
我地食完大贊呢一間coffee shop食品好優質🥰
店舖提供生日甜品供打卡品嚐🥰