2024-11-26 355 views
今日食既呢間係位於元朗既方太米線, 新開既關係所以人客都幾多, 6點幾去到已經差不多滿呢度既米線都幾多選擇, 單單係湯底都已經有7種, 仲要有不同既麵底可以揀價錢唔算貴, 而且餸既選擇都多我叫左既係豬大腸糖心蛋糯米酒米線大辣, 雖然係大辣但係辣度唔算勁, 似係平時食開既小辣蛋既色水都顯示佢唔係普通既蛋黎, 應該係日本蛋, 幾有蛋香豬大腸好彈Q, 不得不讚既係個湯底真係好特別, 有少少藥材味道, 種香味令人想一飲再飲小食叫左必點既炸雞排, 勁香脆!! 點埋個醬就減左D油膩感, 甜甜酸酸的飲品都好有特色, 就係呢個D24榴槤米麻糬鮮奶!! 好香榴槤味而且好彈Q既口感!! 值得一試

價錢唔算貴, 而且餸既選擇都多

蛋既色水都顯示佢唔係普通既蛋黎, 應該係日本蛋, 幾有蛋香

2024-08-13