2021-07-24
元朗性價比西餐廳💛元朗有好多小店~去開閑逛都會發掘下未食過嘅餐廳😋今次就試咗呢間隱世小店~發現好值得分享下🤩1987 Kitchen係間小小嘅西餐廳🍴~餐枱唔多,eatcation_girlss 食午餐~都差不多下晝兩點,剛好唔使點等位🍀紐西蘭穀飼肉眼配薯條 $118主菜一上枱就已經飄嚟陣陣煎得香噴噴嘅牛扒味😌未食都已經知正🥳牛扒比想像中大件~叫咗半成熟,切開依然香嫩多汁😋😋😋薯條🍟都係新鮮炸起~熱焫焫又香脆~伴碟嘅青豆角同紅蘿蔔都唔少~一碟嘅份量真係食到好滿足😌,同埋蔬菜比一般西餐廳多,就算食多咗肉感覺都可以平衡返啲😂牛肉漢堡配薯條 $68鍾意食漢堡嘅朋友~~呢個係推介💛💛💛漢堡牛肉肉厚多汁~而且都係煎得好香😍麵包搽咗牛油烘過,包入面嘅配菜都新鮮爽脆,仲有厚厚嘅蕃茄片,一啖咬入口覺得好滿足🥰薯條嘅份量都唔少喔😚午餐包埋餐湯同一杯熱飲~性價比算高👏🏻👏🏻南瓜濃湯好濃郁~有滿滿南瓜嘅甜味👍🏻而且配湯嘅麵包烘得剛剛好~咬落脆卜卜連埋湯一齊享用簡直perfec池~~CP值高又咁有質素嘅黃店💛~絕對推薦去開元朗嘅朋友試下😋👍🏻好味指數 😋😋😋😋😋打卡指數 📸📸📸◻️◻️性價比 🧮🧮🧮🧮⬜️
紐西蘭穀飼肉眼配薯條 $118
牛扒比想像中大件~叫咗半成熟,切開依然香嫩多汁😋😋😋
薯條🍟都係新鮮炸起~熱焫焫又香脆~
牛肉漢堡配薯條 $68
鍾意食漢堡嘅朋友~~呢個係推介💛💛💛