2020-11-11
📍Chef’s Movement (元朗)朋友介紹之下就黎左呢間cafe☺️鋪頭唔算係好大但係坐得都算舒服💕同埋有個corner特別有marvel既裝飾!!𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛All Day Breakfast ($88)✨All Day Breakfast 入面有煙三文魚, Parma Ham, 法蘭克福腸, 黑松露炒滑蛋, 炒蘑菇, 牛角包, 薯條, Salad 🥗同埋少少水果🥐牛角包外脆內軟!!好好食!! 份量好多😍而蛋好滑 黑松露味都好香🥰 但係煙三文魚就略嫌有啲唔夠新鮮 水果方面就酸左少少🍊💛Deluxe Breakfast ($98)✨Deluxe Breakfast 入面有煙三文魚Eggs Benedict, 仲有3款唔同既腸 分別係法蘭克福腸, 英式豬肉腸同切肉腸 而且同all day breakfast一樣仲會有薯條, Salad 同埋少少水果🍊鐘意食eggs benedict既我一打開menu就決左左要食deluxe 😂 果然冇令我失望!! 🥚水波蛋唔會太生亦唔會太熟 配埋烘得剛剛好既鬆餅 食落超夾!!🤤🤤份量亦非常豐富💛Matcha Latte 🍵 ($3
𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
💛All Day Breakfast ($88)
💛Deluxe Breakfast ($98)
💛Matcha Latte 🍵 ($30)
呢杯十分推薦 抹茶味道好濃郁☺️亦唔會過甜
💛Mint Chocolate ☕ ($24)
貪得意叫左mint chocolate 但係可能因為唔太鐘意mint 就唔係好鐘意飲 覺得同朱古力唔太夾😶
𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:
📍元朗鳳攸北街11號益發大廈地下15號舖
Shop 15, G/F, Yik Fat Building, 11 Fung Yau Street North, Yuen Long