2021-02-14 545 views
元朗一間小店cafe, 入去小店都舒服. 我就點做一個 Deluxe All day B. 最喜歡呢一個餐嘅薯條粗身, 炸得香口, 有咬感, 分量亦不少的。 而主角嘅Eggs Benedict, 首先講一講個蛋, 切落去嘅時候中間嘅蛋黃漿流落黎, 已經好吸引, 再加上蛋黃醬上面一起食, 感覺良好, 而煙三文魚尚算可以的, 味道唔太鹹, 如果麵包底可以烘耐多少少, 有少少脆就好了。但我喜歡生菜上嘅沙律汁上面酸酸甜甜 再拼生果橙感覺好fresh。至於腸方面分別有法蘭克福腸, 英式豬肉腸同埋, 切肉腸, 但整個all day breakfast 材料豐富 以$98蚊嚟講已經好抵食

deluxe
deluxe