2017-04-16 730 views
今日嚟到元朗,食完好包未夠飽就嚟食J大大,有睇過我食評都知道我好喜歡食漢堡和熱狗,目標食盡全港的漢堡和熱狗店,這間J大大不在大路,而在名涼粉店大明渠斜對面,店內好細只坐到四人,可以坐在店外,今日唔熱所以坐出面,有幾款熱狗可選,我們選了經典肉醬狗$35:內有肉醬,粟米粒,芝士, 包鬆軟,香腸只得一款,味道不錯雙重芝士伴什菌$36: 什菌不多,但勝在芝士撘夠,熱狗是沒有餐跟的,只可加$5一罐汽水或加錢買薯條整體來說不錯,因為不多人招乎亦好,以這個地點和元朗或這麼多好食店,難以吸引人客來, 二人食了71元

經典肉醬狗
雙重芝士伴什菌
2017-04-15
$35.5 (Lunch)
雙重芝士伴什菌
  • 雙重芝士伴什菌熱狗