今日難得約咗朋友喺元朗食飯😋😋佢就帶我嚟到鳳攸南街呢間韓國餐廳食嘢,餐廳色彩繽紛充滿韓國特色💛💛🇰🇷🇰🇷🇰🇷我哋今日就食咗:❤️鐵板燒濟州黑毛豬配麻油紫菜飯 $206❤️🐽黑毛豬油脂豐富,而且提供咗鐵板俾我哋自己燒配合埋店家嘅醬汁肉質夠晒爽口🍖🍖燒完之後配合埋油脂嘅香味🥰🥰簡直一流😊我哋仲加咗個麻油紫菜飯😋😋燒過嘅黑毛豬真係非常之適合送飯🍚🤤🤤🤤😍😍牛肉紫菜飯卷 $98🌯牛肉紫菜飯卷餡料勁多,而且份量十足,除咗調味過嘅牛肉之外😋仲有青瓜絲蘿蔔絲😘😘同埋黃瓜🥒口感相當豐富,紫菜上面仲有陣陣芝麻嘅香氣🥰🥰🥰💚招牌炸雞雙拼甜辣蒜蓉醬油 $98💙呢份🍗炸雞份量都係好足夠,有齊晒兩隻味道,惹味嘅甜辣🌶️加上鹹香嘅蒜蓉醬油❤️外脆內軟嘅韓式炸雞🍗🍗叫咗雙拼就可以一次過食晒兩款唔同嘅味道😋😋😋二人份韓國粟米茶$38😊🌽粟米粒夠晒香甜,再加上成壺粟米茶,粟米茶處於常溫嘅狀態🤤非常清甜💛💛💛🐝🐝二人份招牌原粒蜂巢蜜米酒 $98🐝🐝另外亦都非常推介佢哋呢一款蜂巢蜜米酒,原粒嘅蜂巢蜜🍯加上米酒,甜甜地非常之容易入口,每啖都帶有淡淡嘅米酒香🍶🩵🩵🩵
今日難得約咗朋友喺元朗食飯😋😋

我哋今日就食咗:
❤️鐵板燒濟州黑毛豬配麻油紫菜飯 $206❤️

😍😍牛肉紫菜飯卷 $98
仲有青瓜絲蘿蔔絲😘😘同埋黃瓜🥒口感相當豐富,
紫菜上面仲有陣陣芝麻嘅香氣🥰🥰🥰

💚招牌炸雞雙拼甜辣蒜蓉醬油 $98💙
呢份🍗炸雞份量都係好足夠,有齊晒兩隻味道,惹味嘅甜辣🌶️
加上鹹香嘅蒜蓉醬油❤️

二人份韓國粟米茶$38😊
🌽粟米粒夠晒香甜,再加上成壺粟米茶,
粟米茶處於常溫嘅狀態🤤非常清甜💛💛💛

🐝🐝二人份招牌原粒蜂巢蜜米酒 $98🐝🐝
另外亦都非常推介佢哋呢一款蜂巢蜜米酒,原粒嘅蜂巢蜜🍯
$300 (Dinner)
  • 鐵板燒濟州黑毛豬
  • 原粒蜂巢蜜米酒