2019-05-07
平時左約右約都5齊人,今日忽然約反而仲齊人。就去左西鐵站附近steaker到食南瓜湯有拉花,有心思👍🏻味道都唔錯。閒日去,有個餐做優惠,$98就可以食到牛扒,超抵。仲有薯條,最好係咩,上台時仲係熱辣辣,一d都唔hea!!! 認真制作麵包條就好脆有啲鹹香!麵包鬆軟,我好怕啲麵包凍冰冰😅,呢度上枱時仲係熱的有個朋友話唔係好肚餓,於是叫左個沙律🥗,有d粒粒籽,我諗係橄欖,酸酸地幾醒胃!我哋當中有個大肚婆所以叫咗個香煎比目魚食,大肚婆要食多啲魚吖嘛,我哋再叫咗個海鮮拼盤連安格斯牛扒個套餐牛扒質素中上但係我覺得啲海鮮好新鮮!有生蠔,青口,同埋翡翠螺!我就最鍾意生蠔!鍾意海鮮嘅可以試下~$488 價錢公道然後我哋再叫咗個芝士肉醬長通粉同埋黑松露野菌意大利飯,分別係$88同埋$118 包餐湯或者沙律同飲品好抵食!意粉有彈性,飯煮得恰好。人均少於二百蚊都幾抵呀!
南瓜湯有拉花,有心思👍🏻味道都唔錯。
人均少於二百蚊都幾抵呀!