呢間我同朋友食過幾次😋環境座位舒服😌啱晒放工過黎邊食邊chill talk👭🏻每次有朋友入元朗我都會帶佢黎呢間🤪仲要佢係pet friendly🥰升級套餐+$58,有晒頭盤+甜品+飲品🥢頭盤🥢風乾火腿哈密瓜田園沙律🍈🥗個哈密瓜好甜,同埋切開有5大件😍可以同朋友share🥰另外沙律菜個醬好特別,係比較杰嘅黑醋醬,酸酸甜甜,好開胃🤤法式干邑龍蝦湯🦞好濃龍蝦味,應該係有加打碎左龍蝦殼,因為飲落有D口感😚🥢主菜🥢烤M7和牛、野菌、蘭王蛋王牛肉忌廉汁手工意大利麵🐮 $168首先佢呢度嘅意粉係自己搓🥹呢點已經加晒分,然後佢口感係好煙韌個種好有嚼勁🤤出面比較少食到,佢呢款係有少少crossover日式,食落甜甜地,有少少壽喜燒嘅味道,牛肉高質真係有牛味😌下次黎我都要再encore呢款🤩日式甲羅燒、虎蝦、蟹棒手工意大利麵🦀🦐 $158個甲羅燒係重點🤩個蟹膏份量多,撈落個意粉度食都夾!個蝦係彈牙嘅😍用料唔差😉🍸飲品🍸基本上menu除左酒精嘅都可以揀,如果酒精飲品就套餐價再加$20,飲品都好特別🤩身為朱古力控🍫嘅我地揀左🌹 Rose chocolate 🌹飲落有D似士多啤梨朱古力🍓加埋玫瑰味好香🙂‍↕️🍵M

升級套餐+$58,有晒頭盤+甜品+飲品
🥢頭盤🥢
風乾火腿哈密瓜田園沙律🍈🥗

法式干邑龍蝦湯🦞
好濃龍蝦味,應該係有加打碎左龍蝦殼,因為飲落有D口感😚
🥢主菜🥢

日式甲羅燒、虎蝦、蟹棒手工意大利麵🦀🦐 $158

🍸飲品🍸
身為朱古力控🍫嘅我地揀左

🌹 Rose chocolate 🌹
飲落有D似士多啤梨朱古力🍓加埋玫瑰味好香🙂‍↕️

🍵Matcha chocolate🍵
飲落就係溶左嘅抹茶朱古力😝兩杯都唔會太甜!

🍧甜品🍧
藍莓cheesecake🫐
口感結實,濃cheese味🧀

另外再➕$48試左
Green Tea Tiramisu🍵
呢個大推,我地一啖接一啖咁食🙂‍↕️係抹茶牛奶味,個cream唔會膩,甜度適中!個餅餅唔會浸到好淋😍