去襯元朗都見佢排晒長龍就已經想搵一日去試,睇下有咩咁巴閉😎咁啱見佢開左旺角分店,即刻搵日黎會一會一入黎就已經見到霓虹燈嘅裝修,紅紅綠綠。呢到仲用左開放式廚房,睇到晒製作食物嘅過程,廚房乾淨企理,食得安心又放心🌶️鮮青椒味清江魚🐟$289魚嘅種類有三款可以揀,我就揀左清江魚,因為未試過所以唔敢叫太辣,揀左小辣同小麻,食得辣嘅應該覺得唔辣。黎到嘅時候雖然已經熟左,但係可以等煮滾食,熱辣辣仲正。清江魚都唔算好多骨,食落無腥味,湯汁香辣惹味,連唔太好魚嘅朋友都話唔錯。早幾年番內地嘅時候食過類似嘅烤魚,味道正宗🌶️串燒組合🥓 $169$169有48串串燒,平均都係$3.5 一串。Size比較小巧,有粟米、羊肉、魷魚、雞脆骨、雞腎、牛肚、魚豆腐、五花肉,味道就係孜然嘅調味,仲有蠟燭🕯️熱住,keep住暖🌶️烤茄子 🍆 $36見好多食評都話必點,所以叫黎試下,茄子面鋪滿蒜蓉,調味唔錯👍🏻🌶️蔥油拌麵🍜$35推薦必點!!濃郁蔥油香味,食完一啖接一啖,極邪惡😈🌶️至尊水果茶🍹 $43入面有多款水果,椰果、熱情果、紅肉火龍果、西瓜、藍莓、蘋果、奇異果、橙等等,勁豐富,果味香濃,外觀靚得黎好飲🌶️益力多沙冰🍧 $39平時

🌶️鮮青椒味清江魚🐟$289

🌶️串燒組合🥓 $169

🌶️烤茄子 🍆 $36

🌶️蔥油拌麵🍜$35
推薦必點!!濃郁蔥油香味,食完一啖接一啖,極邪惡😈

🌶️至尊水果茶🍹 $43

🌶️益力多沙冰🍧 $39
平時唔係成日見呢個味,好奇心之下揀咗,沙冰幼細,仲有雜果乾燕麥做配料,感覺可以清清腸胃🤗

原本以為食完個身會好大陣烤魚麻辣味,出奇地又冇,通風做得唔錯👍🏻值得一讚