2024-06-14
間唔中都會食烤魚過過口癮🤤今次朋友生日就想試試呢間第一次食感覺都唔錯😚裝修搭配一系列彩色的霓虹燈💈連天花板都有💈💈設計非常型格 氛圍又唔錯😎餐廳主打烤魚及燒烤🔥鹹蛋蒜香酸菜清江魚🐟烤魚有2款,今次揀左清江魚(小辣小麻),有大量的酸菜及炸蒜🧄完全舖滿成條魚🐟,蒜香味超濃厚令成個味道昇華🤩,隔左第二日個口仲有一陣蒜味齒頰留香😂,鐘意食蒜的朋友必食💯,但鹹蛋唔見蹤影要刻意去搵先食到少少比較失望,魚肉肉質厚實且啖啖肉,有啲魚骨要小心食,另加配火鍋粉(寬粉),金針菇及萵荀片,萵荀片食落好爽脆,寬粉係每次食烤魚都會必點,食落煙韌又吸盡湯精華烤土豆片🥔土豆片🥔切開一片片,每串有3片土豆灑上孜然粉調味,食落好軟腍及香口,忍唔住一口接一口,好好食手打渣男鴨屎香檸檬茶🍹個名好搞笑🤣,好掙扎飲水果茶定鴨屎香檸檬茶,最後揀鴨屎香檸檬茶,之前係深圳有飲過好鐘意,未試過係香港飲,好奇味道會唔會一樣,勁大杯檸檬茶🍋加入鴨屎香獨有香味,飲落味道更加清新,冇令我失望😌至尊水果茶🍹呢杯水果茶勁足料💯,裝滿超多水果包括有橙🍊,西瓜🍉,藍莓🫐,蘋果🍎及百香果,連平時比較少見的士多啤梨🍓,奇異果,火龍果及椰果都有,就咁食水果都
今次朋友生日就想試試呢間
鹹蛋蒜香酸菜清江魚🐟
烤土豆片🥔
手打渣男鴨屎香檸檬茶🍹
至尊水果茶🍹
呢杯水果茶勁足料💯,裝滿超多水果包括有橙🍊,西瓜🍉,藍莓🫐,蘋果🍎及百香果,連平時比較少見的士多啤梨🍓,奇異果,火龍果及椰果都有,就咁食水果都好飽肚🫨