2023-11-16
元朗爆紅長龍牛舌🐮👅Gimmick夠勁CP值超高❣️❣️❣️❣️#bling_元朗美食 🐮Set C 燒肉組合拼盤 (9 items)💰$399❣️長龍牛舌🐮👅豚五花摩登雪花肉雞腿肉鳳梨牛肋條薯仔片水冷麵三色腸拼盤配菜拼盤除咗牛舌之外,其他肉類嘅質素不過不失,以呢個價錢嚟講叫正常!牛舌都幾爽口、厚身,油脂感好重!🥳最緊要份量真係好誇張😂🩷牛舌控覺得好滿足CP值爆登😌至於所有肉類嘅調味,都比較似係原材料,冇刻意醃製,所以自己覺得唔太夠味😅重味人仕記得枱上有調味粉🫰🏻🙈所以肉類方面,唔需要太抱期望,「鳳梨牛肋條」可能係肉類位置問題,好韌咬唔開💔「摩登雪花肉」反而不錯,有油香感~整體來講,第一 次去食,牛舌係最滿意🐮🫰🏻不過單叫牛舌貴過一個餐,所以都係叫左$399套餐!以$399 成set 餐,2人份一定夠飽🤭🥤鴨屎香檸檬茶茶底清香,糖漿比例少,解膩飲品不錯👍🏻(第一次飲)
#bling_元朗美食
🐮Set C 燒肉組合拼盤 (9 items)
💰$399❣️
長龍牛舌🐮👅