2018-03-15 204 views
又係食極都仲有新野既元朗!今次又係食日本野呀yeah😛 一入到去就覺得佢既佈置同座位都好有日本既味道。唔知食物方面會唔會有驚喜呢...... 我同朋友都鐘意食鰻魚同鱔,所以一於黎個鰻鱔大餐!活鰻壽司...哩個好有驚喜!鰻魚夠厚肉,燒得皮脆肉嫩,重點係仲係好juicy!而且好長好大條,起碼長過舊飯三倍啊😆白鱔串...其實同上面果個好似,但佢就更長更厚身!質感爽彈。老闆爆鰻焗卷...店員推介,我地一於試下啦,鰻魚壽司加左沙律醬同芝士再焗,味道酸酸地幾特別既,面頭仲有d脆糖同蟹子,口感更有層次。建議要兩三個share會冇咁膩。蒲燒活鰻牛乳炒蛋丼...鰻魚好大塊😱雖然切開左,可想而知未切果陣有幾誇張!而且佢非常厚身,肉質彈性又juicy,鰻魚汁夠我撈哂成碗珍珠飯!安格斯牛肉湯稻庭烏冬...牛肉一片片,估唔到有成八片咁多!烏冬就一般,口感比較淋。厚燒牛舌...厚身既牛舌燒得夠爽嫩,面頭有黑椒同鹽調味。抹茶...其實個打發器只係裝飾,因為師傅已經一早打發到起泡,同埋佢冇甜味,係真正純抹茶。甜品套餐...包括有朱古力心太軟、豆沙糯米糍同焦糖燉蛋。當中最愛燉蛋,面頭焦糖焦脆,燉蛋又夠奶滑有蛋香。

我同朋友都鐘意食鰻魚同鱔,所以一於黎個鰻鱔大餐!

白鱔串

老闆爆鰻焗卷
老闆爆鰻焗卷

厚燒牛舌

厚燒牛舌...厚身既牛舌燒得夠爽嫩,面頭有黑椒同鹽調味。
抹茶

甜品套餐

2018-02-27
$300 (Dinner)
白鱔串
厚燒牛舌