今次真係再來一煲🤪放假入開元朗玩,晚餐幫襯返呢間1年前幫襯過的火鍋店,睇下水準有冇唔同到先!因為一早訂左2位同埋時間尚早(7點) ,去到已經可以即時入座,不消一會兒,已經坐到滿晒人了!MENU除左皇牌牛牛牛🐮外,更新增酸菜魚,藥膳雞及大量豬豬豬🐽,果然懂得與時並進,才可以留係呢個汰弱留強嘅飲食業!開始前,侍應先端來混醬set,可以按自己喜好準備獨有醬汁,供打邊爐之用🥣雞煲@半隻雞:份量不少,肉質鮮嫩,醬汁世界級,基本上我係完全無點到任何鼓油,就咁食用椒鹽粟米:必點頭盤0. 03紙豆腐: 滑捋捋,灼5秒即可品嚐即叫即炸脆響鈴:唔同平時嗌果d已經整定的工場響鈴,佢係新鮮熱辣炸出黎,香脆並有微溫,就咁食又得,以湯底精華浸一浸佢又得,真係無得彈🎹牛魔王拼盤(例) :全部menu的牛牛牛可以一次過試晒,每款都有4塊左右,牛味出眾,牛精必吃😋珍寶檸樂:超巨型,勁抵飲,推薦!服務水平:侍應非常有禮,間唔中會主動幫你筆走鍋中的浮油及添加湯水,雖然樓面細細間,但係人情味十足,正是我一嚐再嚐的其中一個原因!
今次真係再來一煲🤪

椒鹽粟米:必點頭盤

0. 03紙豆腐: 滑捋捋,灼5秒即可品嚐

珍寶檸樂:超巨型,勁抵飲,推薦!

服務水平:

2022-07-11