2015-07-28 2331 views
中學同學新婚搬入元朗,幫手搬屋後請我地去食自助餐慶祝入伙。小弟見識少,原來元朗都有自助餐!心諗自助餐2百蚊想點吖!估唔到有蠔食喎,雖然係焗蠔唔係生蠔。但一蠔難求,一 refill 就俾人搶晒!全晚總共食咗2隻咋!冷盤海鮮另有凍蝦,青口,大八爪魚,同埋未食過嘅聖旨仔,都幾好食!熟食食物都幾多款式,自己就幾鍾意食天婦羅蝦同埋泰式咖哩牛腩。小食方面溫泉蛋同埋Cheese & Ham 都係食咗幾 Round 。其他幾特別嘅包括德國腸,燒牛肉。而壽司刺身有五六款,連燒三文魚,天使蝦都有,算係幾有誠意!甜品唔算特別正,但都推介大家食焦糖燉蛋!香滑唔太甜,焦糖脆卜卜。難得酒店級 Level。
芝士焗生蠔
冷盤海鮮
Cheese & Ham
壽司刺身有五六款,連燒三文魚,天使蝦都有,算係幾有誠意!
壽司
焦糖燉蛋